Kære Anders Fogh, det er tankevækkende at følge dig som miljøforkæmper. Men når jeg læser følgende citat fra dig i Information d. 19.11.08, så er jeg bange for at du ikke helt har forstået hvad det var FN Rio-konferencen i 1992 anbefalede – det skal jeg til gengæld hjælpe med at friske op til sidst i dette indlæg. Men du siger: ”Jeg synes, Bjørn Lomborg kan bidrage værdifuldt, ligesom andre kan. Nu har jeg sat en klar kurs, når det gælder klimapolitikken, og den kan hverken Lomborg, eller andre være i tvivl om. Men jeg vil meget gerne høre forskellige bud på, hvordan vi bedst når de mål… …Jeg har været meget åben omkring den erkendelsesproces, jeg selv har været igennem. Derfor hører jeg også til dem, der ikke på forhånd vil udelukke argumenter. Jeg syntes ærligt talt, at det er fattigt, hvis man i den politiske debat vil afskære nogen fra at komme frem med deres synspunkter”.

Læs hele indlægget på bloggen… og kommenter det gerne!

Gå til Øko-nets blog

Læs artikel i Information