Hvordan kan basisindkomst understøtte bæredygtig udvikling?
– debatmøde på Folkemødet 2015 i Folkeoplysnings Telt, på Cirkuspladsen.
Mødet er fra kl. 11.40 til 12.40.

Bæredygtighed som målsætning er der udbredt konsensus om, men hvordan bliver vi handlekraftige og giver gode hensigter konkret retning.

En frugtbar dialog mellen Lars Myrthu-Nielsen, Øko-net og Helle Wisbech, næstform. I BIEN Danmark – Netværk for Basisindkomst.

Sendes live på internettet: http://www.dfs.dk/temaer/folkemoede-bornholm/folkeoplysningens-telt/live-fra-folkeoplysningens-telt/

Et debatmøde arrangeret i samarbejde mellem BIEN Danmark – Netværk for Basisindkomst & Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis / Øko-net.

**

Under Folkemødet kan daglig leder i Øko-net, Lars Myrhtu-Nielsen kontaktes på mobil: 40 73 43 24 – og mail hver morgen: lars@eco-net.dk

Mødes gerne for en snak og dialog om vores landsdækkende netværksarbejde i projektet Grønt Overblik – og hvordan vi vil arbejde videre med det nye Globale Aktions Program for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling, som med 5 enkelte mål, sætter den nye dagsorden for folkeoplysning og uddannelse.

De fem er:
1) fremme af politik for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling;
2) integrering af bæredygtighedspraksis i uddannelsesmiljøer (hel-institutions tilgang);
3) at øge kapaciteten af pædagoger og undervisere inden for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling;
4) styrkelse og mobilisering af unge i Uddannelse for Bæredygtig Udvikling;
5) opfordring til lokalsamfund og kommunale myndigheder om at udvikle lokalt baserede programmer for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling.