Sådan sikrer vi at bæredygtighed når ud til hele Danmark!

Debat møde søndag d. 16. juni på Cirkuspladsen i Allinge, kl. 10-11 i Folkeoplysningens Telt:

Præsentation af Grønt Overblik kampagnen og dialog med de fremmødte.

Læs om portalen her:

På GrøntOverblik.dk – den tidligere eco-info.dk – finder du oplysninger om alt hvad der rører sig af bæredygtige initiativer i Danmark.
Portalen har følgende områder:
• De Grønne Sider – din guide til det grønne og bæredygtige Danmark – find flere tusind grønne adresser og links til organisationer, institutioner, butikker, steder og personer.
• En kalender – så du kan følge med i aktuelle grønne begivenheder, arrangementer, møder osv.
• Et bibliotek – så du kan holde dig orienteret om aktuelle og ældre udgivelser.
• Gode eksempler – initiativer der viser vejen mod mere bæredygtig livsstil!
GrøntOverblik.dk er et netværkstilbud til alle, der arbejder for at gøre Danmark grønnere.

ØKO-NET er i gang med at lokalisere lokale og frivillige ankerpersoner i de danske kommuner. Ankerpersonerne skal bidrage til at GrøntOverblik.dk bliver levende og brugbart ved at opsnuse og dele viden om alt hvad der rører sig af bæredygtige initiativer i deres lokalområde. Øko-net etablerer netværk og afholder læringsmøder om fælles arbejdsform for ankerpersonerne, så alle er godt klædt på til at blive deres kommunes grønne guide og ankerperson. Desuden vil vi for at sikre økonomien i projektet finde 11 nye medlemmer i alle Danmarks 98 kommuner. Rent symbolsk er det så den 11. person i hver kommune som vi ansætter som frivillig ankerperson for Grønt Overblik.
Bag Grønt Overblik står Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis/Øko-net, der er en miljø- og folkeoplysningsorganisation med det overordnede mål at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling.
Vi informerer, oplyser og skaber folkelig inddragelse og dialog om bæredygtig udvikling. Det har vi gjort siden 1994 – så hold øje med vores 20 års jubilæums-seminar og årsmøde d. 24.-26. januar 2014.

Grønt Overblik