MOUSSA DIALLO – manden og musikken

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 19/11/2017
16:00 - 21:00

Lokation
Ribers Gård

Kategori


– mød og oplev en film af Helle Toft Jensen (2015 – 72 min.)
’MOUSSA DIALLO – manden og musikken’ handler om at turde gå efter den store drøm og trods succes blive konfronteret med barndommens dybe svigt og faderopgør. Det er historien om venskab og relationer, om at kunne tilgive og søge forsoning – og finde vej hjem… Moussa er opvokset i Mali, med en dansk mor – men løb hjemmefra som 17 årig og kom til Danmark… med en drøm om at blive musiker…
Filmen tager os med på en usædvanlig rejse – fra ørkenen i Mali til de funky 70’ere og popfede 80’ere – fra Nelson Mandela og Martin Luther King til Anne Linnet & Marquis de Sade – fra Dansk Melodi Grand Prix til indiske guruer.

Det er en dramatisk fortælling om længsel efter accept og kærlighed – en moderne Odyssé med Moussa Diallo som ledestjerne. Den skal bare ses – og efter filmen er der snak og debat med Helle Toft Jensen.
Og søndag d. 26. november er der afslutnings-arrangement – Friendshipping – hvor Moussa Diallo Trio spiller op til en humørfyldt eftermiddag.

Som gæstekok har vi koordinator Grete Johansen Dansk Flygtningehjælps Frivilliggruppe i Svendborg, i samarbejde med eventmager Sonny Adler og Lars Myrthu-Nielsen, Øko-net.

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.