INTRO til søndag d. 2. juli 2023:
KING AYISOBA I Ghana er han en af de største stjerner, og i mere end et årti har han erobret hele verden med sit trance-lignende kologo-spil (en to-strenget lut lavet af kalebas og gedeskind) og hans rå politiske budskaber. Han er blevet kaldt “En vestafrikansk Captain Beefheart møder Bo Diddley”, men han er lige så meget Ghanas svar på Fela Kuti med fantasi og groove som Lee Perry, en kunstner han også har samarbejdet med tidligere.
Hans spil er både perkussivt og melodisk, hans sange er fængende og pigtrådsagtige med samfundsrelaterede politiske budskaber, der får dit hoved til at snurre, mens din bækkenregion ryster. King Ayisoba bringer en anden storhed med sig på turnéen: Ayuune Sule, der er en troldmand med sinyaka, et perkussionsinstrument fra Ghanas Upper East, og som er begavet med en stemme, der er sød og sjælfuld som honning-vin.
Ayuune Sule er også en kologo-spiller og vil også optræde solo på denne turné. Han udgav et album for to år siden, der blev spillet hyppigt på BBC Radio i Storbritannien.
>> OM KING AYISOBA:
Find mere information om kunstnerne lige her: www.kingayisoba.net https://ayuunesule.bandcamp.com/album/putoo-katare-yire
>> GRØNNE STALDTIPS – green artist talk!
GrønneStaldtips.dk er denne gang en artist talk med King, On verdens gang set fra bush’en i det nordlige Ghana og fra en musisk tilgang til verdens vigør og spetakel! Tørken er her igen! Er klimaet gået amok? Hvad er det musikalske svar, og hvordan lyder det mon!?
>> Pam fra Pam’s Afrikanske Restaurant kommer og laver det lækreste mad ! Betales direkte til PAM på dagen!
>> KONCERT: 100 kr. (for medlemmer)
>> MEDLEM af “Øko-net Live Musik & GrønneStaldtips!” og du kan være med: 100 kr. (i sommerens anledning! Normalt årligt 175/250 kr.). Dit bidrag og din støtte til Lev & Lær Gårdens koncepter (levoglær.dk)og GrønFolkeoplysning.dk = GrønneStaldtips, Øko-fællesspisninger og Live-koncerter fra hele Verden og lille Dannevang!
>> PROGRAM med ca. tider…!
15.00 DØR & BAR
16.00 KONCERT / Grønne Staldtips
18.30 PAM’s MAD – JAM & BAR

DET BLIVER MERE VILDT:
SØNDAG 2. juli om MORGEN KØRER EN KARAVANE FRA KBH TIL SVENDBORG! I bilerne er –

KING AYISOBA & SULE

M. REXEN 

og ingen ringere end THE BOO BOO BAMA ORCHESTRA! The Boo Boo Bama Orchestra 

KING OG SULE spiller koncert og efter det skal vi lave en kæmpe jam som vi selvfølgelig indspiller !

Kom og ny musikken og spis Pams African Shop lækre mad til 100 kr pr ret ! 

100 Kr entré for medlemmer af Øko-net og koncertforeningen.

200 Kr entré inklusiv medlemskab

Tilmelding på eco-net@eco-net.dk

Skriv navn, adresse, mobil og mail.

Betaling til konto i Merkur: Reg.nr. 8401 Kontonr. 1021494

Priser:

100 kr. for koncert hvis du er medlem af Øko-net

200 kr. for koncert og medlemskab af Øko-net, der står for Grønne Staldtips, med koncerter og fællesspisning.

Pam laver også mad, for ca. 100 kr. pr. næse. Der betales direkte til Pam på dagen. Hvis man ved man vil spise, vil Pam gerne have en SMS derom på mobil: 31925249

Begivenheden på Facebook:

https://www.facebook.com/events/1197124394285086