Psykolog Malaika E. N. Thomsen fortæller om, hvordan psykologfaglig viden kan bruges i bæredygtig omstilling. Hvordan bliver bæredygtig omstilling sjovt og let?
Psykologien kan bidrage til bæredygtig omstilling ved, at fokusere på “indre motivation” og “kulturforståelse”, gøre op med den “stramtandet miljøforkæmper- stereotyp”, “teknologiforskrækkelse” og belyse psykologiske barrierer for bæredygtig omstilling med begreber som: “grøn intelligens”, “øko-fatigue”, “nudging” med mere.
I have a fream – en verden hvor naturen ikke behøver beskyttelse
Bæredygtig omstilling – gennem en psykologfaglig brille

Kom og hør analyse samt oplæg til dialog om, hvordan vi skaber en verden, hvor vi ikke behøver at beskytte naturen.
Malaika Thomsen har psykologfaglig erfaring fra Malaika Psykologpraksis, som psykolog i Vordingborg Kommune, underviser i Selvindsigt på Zanzibar Højskolen i Tanzania, konsulent for Væksthus Sjælland, studenter medhjælp hos COWI og som praktikant hos Møller & Company Nordic Transformation Group.
Malaika har en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet. Malaika skrev speciale under titlen: “Conservation psykologi – En undersøgelse af strategier til fremme af miljøvenlig adfærd”. Aktuelt er Malaika i gang med en praksisefteruddannelse, der giver autorisation ved Dansk Psykolognævn under Socialministeriet i slutningen af 2013.

Entré: kr. 75
Sted: AOF Center Fyn
Vestergade 23
5700 Svendborg

Arr. i samarbejde mellem AOF Center Fyn og Øko-net.