SKAT har med meget kort varsel ændret kriterierne for at være godkendt efter ligningslovens § 8 A og § 12, stk. 3 – den lov der sikre at vi må indsamle gave-støttebeløb, og dermed kan søge om et årligt driftstilskud fra Tipspuljerne, der fordeles årligt i december måned. Øko-net har således i over 10 år fået et driftstilskud årligt på omkring 60.000 kr.
For at kunne fortsætte skal vi have fundet min. 100 fast støttebidrags-personer, der ikke nødvendigvis vil være medlem, DOG man også er meget velkommen til det.

Vores mål og håb er at finde min. 50 professionelle venner – NU – som vil starte med at give min. 200 kr. for 2014, og som i løbet af 2015 vil modtage en opkrævning for gave-støttebeløb for 2015.

Vi kvittere med et kæmpe TAK – og sender fremover pr. mail Nyt fra Øko-net, når der sker noget vigtigt!
Vi sender også en gave-CD – nemlig CD’en Klimaalarm – desværre evig aktuel for tiden..!

RENT PRAKTISK – sådan gør du:
Ifølge Ligningslovens §8A kan alle støttebeløb op til 14.800 kr./år trækkes fra i skat. Du kan derfor få fradrag for støttebeløbet. Derfor vil den reelle udgift for dig ligge noget lavere end de 200 kr.
For at få fradrag for dit gavebeløb skal Øko-net have dit CPR-nummer. Du kan sende det i mail til Øko-net: eco-net@eco-net.dk – eller ringe på tlf. 6224 4324 anytime!

OVERFØRSEL af støttebeløb
Du kan overføre et gave-støttebidrag til Øko-net ved at indbetale bidraget på vores bankkonto i Merkur Bank:
Reg. nr.: 8401 Kontonr.: 000 102 1494
Skriv ”gave-støttebidrag” og dit CPR-nummer som tekst ved indbetalingen.

GODT NYTÅR til alle!