Øko-net søger nu efter folk der kunne tænke sig en spændende jobtræningsplads eller en praktikplads, samt efterlønnere eller pensionister, til at lave direkte telefon opkald mv. til nye potentielle medlemmer.

Jobtræning og praktik

Øko-net søger i 2003 efter folk der kunne tænke sig en spændende jobtræningsplads eller en praktikplads (universitetspraktik eller lign.). Vi har mange spændende arbejdsopgaver indenfor mange områder, som fx generel fundraising, IT-systemarbejde, videreudvikling af Øko-nets Internet portaler, herunder redaktionelt arbejde og/eller programmering. Desuden har vi mindst tre spændende projekter på vej, bl.a. et nordisk projekt om et nyt folkoplysningsprojekt for bæredygtig udvikling, et projekt om indskrivning af bæredygtighed i Grundloven samt et CD-projekt med kunstnere for bæredygtig udvikling.

Efterlønner eller pensionist

Med lukningen af Den Grønne Fond i 2002, der hidtil har støttet Øko-nets basisfinansiering, skal der skaffes vedvarende nye finansieringskilder. Et mål i 2003 er at få flere medlemmer samt støttebidrag, herunder regulære sponsore til portalen Øko-info. Vi søger derfor folk, fx efterlønnere eller pensionister, til at lave direkte telefon opkald mv. til nye potentielle medlemmer, første og fremmest med udgangspunkt i Øko-nets store database med mere end 18.000 kontakter.

Nærmere oplysninger:

Er du blevet nysgerrig eller direkte interesseret i et af de ovennævnte job hos Øko-net, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatsleder Lars Myrthu-Nielsen for en uddybende snak og nærmere oplysninger.

Ring tlf. 62 24 43 24 eller send en e-mail på lmn@eco-net.dk