PRESSEMEDDELELSE ­­­– 21.01.14

DU FAGRE, GRØNNE GREN
– økologisk netværk fylder 20 år!

Ny blid protestsang, der handler om kærlighed til den verden vi lever i!

Øko-net / Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis fylder 20 år – det fejres med release af en helt nyt sang ved en fødselsdagsreception
i Kvindesmedien på Christiania,
torsdag d. 23. januar 2014, kl. 18.00-22.30

NORDKAP, en ung duo fra Odense, har skrevet sangen: DU FAGRE, GRØNNE GREN, og spiller den for første gang live ved receptionen. Dette er samtidig release på første sang til et nyt musik-CD-projekt for miljøet – den første sang i en ny række protest-sange for en bæredygtig, mere retfærdig og solidarisk verden. Efter præsentationen af den nye sang spiller Nordkap også en håndfuld af deres andre sange.

Efter dem vil der være flere sange ved MADS MOURITZ fra Mouritz/Hørslev Projektet – han spiller bl.a. Mouritz/Hørslev Projektets sang SÅ ER DET KLARET fra Klimaalarm-cd’en fra 2009. Festtalen holdes af billedhuggeren JENS GALSCHIØT, Galleri Galschiøt i Odense & Art In Defense Of Humanisme, AIDOH.dk (ofte har Øko-net holdt arrangementer i Galschiøts smedeværested, men denne gang er det altså hos de skønne kvinder på Kvindesmedien, men medbringende Galschiøt!).

Hent hele Pressemeddelelsen i linket til højre her.

Pressemeddelelse 21.01.14

Hør sangen: DU FAGRE, GRØNNE GREN