Giv et bidrag

ØKO-NET SØGER, BLANDT BÆREDYGTIGE VIRKSOMHEDER M.FL., SPONSORER TIL DANMARKS GRØNNESTE PORTAL

Med flere tusinde kategoriserede links til det økologiske og bæredygtige Danmark, er Grønt Overblik den mest omfattende internet-guide på området. Vi scanner løbende relevante tidsskrifter, aviser og andre medier, modtager dagligt pressemateriale og mange organisationer ligger selv data på siten, så sitens besøgende altid finder up-to-date og relevant information på Grønt Overblik.

Sponsor-visioner for Grønt Overblik og det grønne web-arbejde

Efter lukningen af Den Grønne Fond, i slutningen af 2001, som gav et fast årligt driftstilskud til Øko-net og Grønt Overblik, skal der nu skaffes nye finansieringskilder. Målet er at finansiere arbejdet med Grønt Overblik ved sponsorater fra private virksomheder og personer.

Derfor søger Grønt Overblik nu kontakt med store som små bæredygtige virksomheder samt private der vil være sponsorer for Danmarks Grønneste Portal.

Sponsorbeløb op til 16.600 kr.

Vi er godkendt som § 8A-organisation. Denne godkendelse betyder, at bidragyderen får fradragsret for gavebeløb op til 16.600 kr.

Målet er minimum én sponsor i hver kommune!

Derudover vil interesserede sponsorer blive omtalt med logo og beskrivelse på Grønt Overblik, samt med logo og navn på forsiden af sitet (i rotation med alle andre sponsorater).

Kontakt

Ring tlf. 62 24 43 24 eller kontakt os for nærmere sponsoraftale.

Vi sender efterfølgende en kvittering, til regnskabet, for det bidragene beløb.

Giv et bidrag