Fra d. 17. januar til d. 6. februar er Øko-net v. sekretariatsleder Lars Myrthu-Nielsen og formand Bo Bramming på projektrejse i Afrika, og deltager bl.a. på World Social Forum 2007 i Nairobi, Kenya (20.-25. januar) hvor vi i samarbejde med Jens Galschiøt udstiller Balanceakten. Målet er at finde interesserede internationale parter til at indgå i en global opsætning af Balanceakten 10 steder på planeten for at skabe et globalt netværk for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling

Læs mere om formålet i Nairobi, Kenya på World Social Forum 2007 i A4-kampagnefolderen vi deler ud på konferencen, der forventes at få besøg af op til 75.000 ngo’ere.
Under konferencen vil der fra Jens Galschiøt (Art in Defense of Humanism – AIDOH) være daglige rapporter og foto hjem på deres hjemmeside.

Videre til projekt besøg i Øko-nets projekt i Karatu, Tanzania.

Umiddelbart efter Nairobi-konferencen rejser vi ca. 400 km. mod syd til Arusha i Tanzania, hvorfra vi tager ud til Øko-nets projekt: Bæredygtig Energi Projekt, Karatu.
I Karatu bor vores projekt partner Karatu Development Association. Under besøget skal vi præsenteres for nogle af aktiviteterne i projektet, der kan studeres nøjere på projektets hjemmeside. Projektet er inde i 2. fase og er støttet af Minipuljen under Projektrådgivningen.

A4 flyer – BalancingAct

WSF2007 dagligt på AIDOH

Bæredygtig Energi
Projekt, Karatu.