Øko-net har i samarbejde med den kontroversielle fynske billedhugger Jens Galschiøt skabt skulpturen Balanceakten, som et symbol for FN-tiåret for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling (2005-2014).

Balanceakten fra Indien til København

D. 18.-20. januar blev to modeller af skulpturen for første gang sat op ved den største større internationale konference i forbindelse med tiåret, Education for a Sustainable Future, der blev afholdt i Ahmedabad i Indien. Øko-net deltog i konferencen via et mandat fra 92-gruppen.

Næste gang skulpturerne bliver sat op, er i forbindelse med det officielle startskud i Danmark til FN’s internationale tiår for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling. Det sker med todages-åbningskonferencen VI MÅ LÆRE, HVIS JORDEN SKAL BÆRE, d. 10.-11. marts på Christiansborg og Vartov, der er arrangeret af Øko-net.

Konferencen indledes torsdag kl. 13.00 på Christiansborg, i Fællessalen, hvor der frem til kl. 18.00 vil være oplæg og debat. Herefter er der aften-café med foredrag og dialog om en verden i forandring eller forandringen af verden. Det sker på Vartov i København. Fredag fortsætter konferencen på Vartov, hvor der mellem kl. 8.30 og 17.30 vil være foredrag og cafédialog.

Se hele det spændende program og praktiske oplysninger på:
http://www.ubu10.dk
Der er sidste frist for bindende tilmelding tirsdag d. 1. marts 2005.

Balanceakten til Indien

Education for a Sustainable Future

www.ubu10.dk
Vi må lære, hvis jorden skal bære