Smukke ballader, gyngende rock og livsbekræftende poesi i 14 helt nye sange om at fremme en bæredygtig udvikling, hvor vi i fællesskab passer på mennesker og natur. I dag udkommer Øko-nets CD med numre af bl.a. Kim Larsen, Lars Lilholt, Røde Mor, Lasse Helner, Klondyke og SP Just Frost.

Rock med! – for mindre klode-slitage og for større global ansvarlighed. Tag imod inspirationen fra musikken og poesien på denne CD! – vær selv med til at komponere en ny klangbund for fremtiden – i Danmark og globalt. Og tag hellere selv det første skridt – brug dit mandat: Sig nej til industrier, som kun danser på vor grav…osse vore børn har arvet retten til et virksomt liv.

CDen har budskabet, at bæredygtig udvikling er et fælles ansvar: Danskernes livsstil og resurseforbrug er miljømæssigt ude af balance og socialt uretfærdigt, for det kan ikke udbredes til resten af jordens befolkning. Det er et fælles ansvar at vende udviklingen…

CDen vil slå et slag for en global udvikling, der tager mere hensyn til natur og mennesker. Verden har endnu ikke for alvor fået bugt med fattigdommen. Halvdelen af jordens befolkning lever for 2$ om dagen. Verden har heller ikke fået styr på miljøproblemerne. Fx har jordens lande forhandlet i mere end ti år om at nedbringe udledningen af drivhusgasser, men vi har fortsat kurs mod globale klimaforandringer.

CDen er samlet og tilrettelagt af Øko-net, der samtidig med CD’ens udgivelse relancer Danmarks største portal om Bæredygtig Udvikling – www.bu.dk – der fremover også vil danne en web-baseret ramme for det kommende FN-tiår for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling.

Yderligere informationer om CD’en fås på www.cdbu.dk

Bestil CDen her – på cdbu.dk