Øko-nets årsmøde og generalforsamling 2005, afholdes lørdag d. 12. februar 2005 kl. 13.00-18.00 på Øko-nets sekretariat, Svendborgvej 9 i Ollerup. Årsmødet indledes med et foredrag ved samfundsdebattør Ejvind Larsen, Dagbladet Information, der vil kommentere og give det nye FN-tiår for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling nogle bevingede ord med på vejen!
Dagsorden iflg. vedtægterne (der kan findes på www.eco-net.dk under OM NETVÆRKET), herunder beretning om Netværkets forgangne år. Forslag, der ønskes drøftet på generalforsamlingen, sendes senest 14 dage før mødet til bestyrelsen (sekretariatet).

Der vil være mulighed for at købe øl og vand. Der serveres kaffe, te og kage. Afslutningsvis er der mulighed for at købe (á 35 kr.) en forudbestilt øko-sandwich og nyde en øl i hyggeligt samvær.

Årsmødet indledes med et foredrag ved samfundsdebattør Ejvind Larsen, Dagbladet Information, der vil kommentere og give det nye FN-tiår for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling nogle bevingede ord med på vejen! Efterfølgende er der generalforsamling.

Tilmelding til foredrag/generalforsamling og bestilling af øko-sandwich kan ske på tlf. 62 24 43 24 (eller e-mail: eco-net@eco-net.dk) senest onsdag d. 9. februar.