Øko-net fylder 10 år og fejrer jubilæet d. 23. januar 2004 – bl.a. med udgivelsen af en single-CD med Lars Lilholt Band og det helt nye nummer GAIA – en ny sang om og til vores klode Se teksten til GAIA og læs hele pressemeddelelsen udsendt d. 21. januar 200.

Øko-net fylder 10 år og fejrer jubilæet d. 23. januar 2004 med en reception fra kl. 15.00-18.00 på Den frie Lærerskole i Ollerup, hvor udgivelsen af GAIA single-CD med Lars Lilholt Band finder sted. GAIA Da astronauterne fra rummet så Planeten jorden som planeten blå Følte de en underlig samhørighed De klamred sig til månen og kiggede ned Hvor er min far hvor er min mor Hvor er min søster hvor er min bror Hvor er min elskede hvor er mit blod Hvor er mit barn, min længsel, min rod- hos Gaia Gaia Gaia ja ja Hun hang der i det tavse himmelbryn Azurblå og et ufatteligt syn Som en lykke som et held Som et billede på livet selv God atmosfære, kvælstof og ilt Grøn klorofyl styrer for vildt Gamle mikrober der uden motiv Sammen med bakterier gir hende liv Gaia Gaia Gaia ja ja Menneskene er så dumme og tror At de er mer end gæst hos Moder Jord Skønt Gaia hun kan ryste os af igen Ved at klø sig lidt på skulderen Da astronauterne fra rummet så Planeten jorden som planeten blå Følte de den samhørighed Der minder mest om kærlighed – til Gaia Gaia Gaia ja ja Af Lars Lilholt.

Læs pressemeddelelsen

Receptionen d. 23/1 kl. 15-18

Se cover til GAIA singlen